Sivas’ta Erdemli Gençlikten Müftü Akkuş’a Ziyaret

Sivas'ta Erdemli Gençlikten Müftü Akkuş’a Ziyaret

erdemli gençlikten müftü akkuş’a ziyaret

07 Aralık 2019 - 00:12

Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) yurdunda kalan erkek öğrenciler, KYK da görevli manevi rehberler mihmandarlığında “Erdemli Gençlik Projesi” kapsamında İl Müftüsü Yusuf Akkuş’u makamında ziyaret etti.

Sohbetinin başında gençlerle tanışan İl Müftüsü Yusuf Akkuş ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Kur’an-ı Kerimin insanlar için bir rehber olduğunu söyleyerek cümlelerine şöyle devam etti; “İnsanlar aradıklarını Kur’an-ı Kerimde değil, başka alternatiflerde aramaktadır. Böyle olunca fikirlerde bozuldu insanlığın tabiatı da. Allah Teâlâ (c.c) ayeti kerimede bizlere çağrı yapıyor. “Kulum sen benim için değerlisin, seni dünyada bırakmayacağım ve sonunda bana geleceksin. Çünkü dünya hayatı gelip geçici ve sahte. Size yakışan benim katımdaki gerçek hayattır.”

Hiçbir varlık tesadüfen var olmamıştır diyerek sohbetine devam eden Müftü Akkuş, “Dünya yeşildir, caziptir, insanı aldatır. Dünyada helal ve harama dikkat edilmelidir. Allah’a en yakın olunan yer secde halidir, diyerek namazın öneminden de bahsederek sohbetine son verdi.

Müftü Akkuş daha sonra öğrencilere kitap hediye etti.

Karabük'te Gençlik Hizmetleri Eğitim Seminerleri Düzenlendi
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı.
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara...