Sivas’ta Gençlik Kampına Katılan öğrencilerden Müftü...

Sivas'ta Gençlik Kampına Katılan öğrencilerden Müftü Akkuş’a Ziyaret

gençlik kampına katılan öğrencilerden müftü akkuş’a ziyaret

31 Ocak 2020 - 00:11

15 tatil süresince Sivas İl Müftülüğü Kadın Gençlik Koordinatörlüğü tarafından yürütülen gençlik kampına katılan öğrenciler İl Müftüsü Yusuf Akkuş’ u makamında ziyaret etti.

Öğrencilerin yapmış olduğu nezaket ziyaretinden dolayı teşekkür ederek kısa bir sohbet gerçekleştiren Müftü Akkuş; “Gençlerin geleceğe yönelik iyi bir birey olarak yetiştirilebilmesi için elbette devletin, medya kuruluşlarının, okul-aile ve çevrenin yapacağı bir takım görevler vardır. Sivas İl Müftülüğü olarak Başkanlığın vermiş olduğu yetkiler çerçevesinde zaman zaman etkinlikler düzenliyoruz. Bu etkinliklerin biride ara tatilde gençlik kampı projesi idi. Kısa süreli olmasına rağmen mutfak atölyesi başta olmak üzere değerler eğitimi ve el sanatlarının da icra edildiği kamp, eğitici, öğretici ve çok elverişli geçti. Sizlere de katılımınızdan dolayı teşekkür ederim.” dedi.

Kampa katılan öğrenciler son olarak Merkez Pulur Camisinde bir araya geldi. Bu bulaşmayla birlikte 15 ara tatil gençlik kampı programı sona erdi.

Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı