Sivas’ta Gsb Yurtlarında Kalan öğrenciler Il Müftülüğünü...

Sivas'ta Gsb Yurtlarında Kalan öğrenciler Il Müftülüğünü Ziyaret Etti

gsb yurtlarında kalan öğrenciler il müftülüğünü ziyaret etti

29 Ekim 2022 - 00:10

Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) Yurtlarında kalan  Sivas Cumhuriyet Üniversitesi öğrencileri, Sivas İl Müftülüğünü ziyaret etti.

GSB öğrencileri, Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Yurtlarında görevli manevi rehberler eşliğinde kurum ve kuruluşları ziyaret ederek yapılan hizmetler hakkında kurum yöneticilerinden bilgi alıyor.

Kurum ziyaretleri kapsamında İl Müftülüğünü ziyaret eden öğrenciler Müftülük Hizmet Binasını gezerek İl Müftü Vekili Ünal Tan'dan Müftülük hizmetleri hakkında bilgi aldı.

Öğrencilerle İl Müftülüğü Toplantı Salonu'nda sohbet eden Müftü Vekili Tan, ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek memnuniyetini dile getirdi.

Tan sohbetinde; "Farklı illerden gelerek ilimizde öğrenim gören tüm öğrenciler kendi öz çocuklarımızdan bir farkı yoktur. Ne zaman bir sıkıntınız olursa Müftülük ve şahsım adıma her daim yanınızdayız." dedi.

Daha sonra Tan, öğrencilere diyanet yayınlarına ait "Geçerken" adlı gençlik dergisi ve kitaplardan hediye etti.

Manisalı Hacı Adayları Tanışma Toplantısında Buluştu
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı