Sivas’ta Iç Anadolu Bölgesi Il Müftüleri Video Konferans...

Sivas'ta Iç Anadolu Bölgesi Il Müftüleri Video Konferans Toplantısı Yapıldı

iç anadolu bölgesi il müftüleri video konferans toplantısı yapıldı

25 Ağustos 2020 - 00:10

Covid-19 salgını kapsamında Diyanet İşleri Başkanlığının 81 İl Müftüsünün katılımı ile yapacağı toplantı öncesinde İç Anadolu Bölgesi müftülerinin katılımı ile Video Konferans toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda Covid-19 Salgını kapsamında alınan tedbirler ve denetimlerin yanı sıra İl Müftülüklerince yapılan çalışmalar ele alındı.

Toplantıda İl Müftüsü Yusuf Akkuş, Sivas Valiliği Koordinesinde İlimizde yapılan çalışmalar hakkında bilgi vererek kısa değerlendirmelerde bulundu. Ayrıca toplantıda Müftü Akkuş,  Sivas Valiliği bünyesinde her din görevlisine 65 yaş üstü 10 vatandaş zimmetlenmesi, vefa destek grubunda ki çalışmalar, din görevlilerinin uzaktan eğitim yolu ile öğrencilere ulaşarak ders ve test yapmaları ayrıca “ Sivas 2023 Vizyon Projeleri” kapsamında İl Müftülüğümüz bünyesinde yapılan çalışmalar hakkında da kısa bilgiler verdi.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret