Sivas’ta Il Müftüsü Remzi Pehlivan, Gölova Ilçesinde Din...

Sivas'ta Il Müftüsü Remzi Pehlivan, Gölova Ilçesinde Din Görevlileriyle Buluştu

il müftüsü remzi pehlivan, gölova ilçesinde din görevlileriyle buluştu

09 Eylül 2022 - 00:10

İlçe ziyaretleri kapsamında Gölova İlçesine ziyarette bulunan  Müftü Pehlivan, İlçe Müftülüğü bünyesinde görevli din görevlileri ile toplantıda bir araya geldi.

Toplantı öncesi İlçe Müftüsü Adem Yılmaz'ı makamında ziyaret eden il Müftüsü Pehlivan, İlçede yapılan çalışmalar hakkında İlçe Müftüsü Yılmaz'dan bilgi aldı.

İlçe Kaymakamlık Binası  Toplantı Salonu'nda gerçekleşen programda konuşan Pehlivan; "Din Görevlileri şahsiyet, karakter ve ahlâken toplumun en iyi ve örnek insanı olmak zorundadırlar. Din Görevlisi sadece camide değil, hayatın tümünde Din Görevlisi olduğunu unutmamalı, insanlarla hayatın her safhasında, her aşamasında karşı karşıya bulunduğunun farkında olmalıdır. Şöyle ki; insanlar, onları hep gözlemekte ve örnek almaktadırlar." dedi.

Konuşmasında gençlik çalışmalarına da değinen Remzi Pehlivan, her görevlimizin kendi camisinde 'Cami Gençlik Kolları' oluşturmasını ve en az 10 genç'e ulaşmasını istiyorum, ifadelerini kullandı.

Zonguldak'ta öğrenciler Yardım Kampanyasına Katıldı.
Isparta'da Vali Baruş, Kurumlardan Brifing Almaya Devam Ediyor