Sivas’ta Ilçe Müftüleri Toplantısı Kangal’da Gerçekleşti

Sivas'ta Ilçe Müftüleri Toplantısı Kangal'da Gerçekleşti

ilçe müftüleri toplantısı kangal'da gerçekleşti

13 Kasım 2020 - 00:10

Her ay düzenli olarak gerçekleştirilen, başta Din ve Eğitim Hizmetleri ile  İdari ve güncel konuların görüşüldüğü İlçe Müftüleri toplantısı, İl Müftüsü Yusuf Akkuş Başkanlığında, Kangal İlçe Müftülüğünün ev sahipliğinde gerçekleşti.

Toplantı öncesi bir dizi ziyaret gerçekleştiren İl Müftüsü Akkuş, ve beraberindekiler,  Kangal Kaymakamı Erinç Demir'i ve Kangal Belediye Başkanı Ahmet Kürşat Apaydın'ı makamında ziyaret ederek ilçede yapılan çalışma ve hizmetlerden dolayı kendilerine teşekkür ettiler.

Daha sonra Müftü Akkuş Başkanlığında ve 16 İlçe müftüsünün katılımıyla gerçekleşen toplantıda Mevlid-i Neb-i Haftasında düzenlenen programlar değerlendirilerek, din hizmeti alanında yapılacak proje ve faaliyetler masaya yatırıldı.

Dilek ve temenni bölümüyle sona eren toplantıda, Müftü Yardımcıları Ünal Tan ve Dr. Halil Taşpınar'da hazır bulundu.

Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...