Sivas’ta Ilçe Müftüleri Toplantısı şarkışla...

Sivas'ta Ilçe Müftüleri Toplantısı şarkışla Müftülüğünün Ev Sahipliğinde Yapıldı.

ilçe müftüleri toplantısı şarkışla müftülüğünün ev sahipliğinde yapıldı.

08 Mart 2023 - 00:10

Sivas İl Müftülüğü koordinesinde aylık olarak düzenlenen İlçe Müftüleri Toplantısına  Şarkışla İlçe Müftülüğünün ev sahipliği yaptı.

Sivas İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya'nın başkanlığında ve 16 ilçe müftüsünün katılımıyla düzenlenen toplantıda güncel konuların yanısıra 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerden dolayı depremzedelere yönelik ve hasar görmüş cami ve minarelerin tamir ve onarımları hakkında görüşülerek istişarelerde bulunuldu.

Toplantı öncesi bir takım ziyaretlerde bulunan İl Müftüsü Altunkaya, ilk olarak İlçe Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz'u makamında ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

Daha sonra ilçe Müftüsü Tayyip Koçer'i makamında ziyaret eden Altunkaya, ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Niğde'de 2024 Yılı Hac Hazırlık Kursları Başlıyor.
Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri