Sivas’ta Müftü Abdurrauf Efendi Kur’an Kursuna Destekler Devam...

Sivas'ta Müftü Abdurrauf Efendi Kur’an Kursuna Destekler Devam Ediyor

müftü abdurrauf efendi kur’an kursuna destekler devam ediyor

16 Haziran 2021 - 00:10

İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Sivas Şubesi tarafından İl Merkezi Kılavuz Mahallesinde 150 öğrencinin hafızlık eğitimi alacağı Müftü Abdurrauf Efendi Hafızlık Kur’an Kursunun inşası, hayırseverlerin destekleriyle devam ediyor.

İlimizde bir çok hayır hizmetlerine imza atan Sivas FİMAR Mermer Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Emmioğlu’nu ziyaret eden İl Müftüsü Yusuf Akkuş, Müftü Abdurrauf Efendi Hafızlık Kur’an Kursu ve Külliyesine güçlü desteklerinden dolayı kendilerineTürkiye Diyanet Vakfı Sivas Şubesi adına teşekkür belgesi takdim etti.

Sivas’ta hafızlık eğitimini daha ileri taşıma gayreti içinde olduklarını ifade eden Müftü Akkuş, ziyarette şunları kaydetti: “Örgün Eğitimle Birlikte Hafız Yetiştirme ve Akademik Başarıyı Destekleme Projesiyle birlikte erkek hafız öğrencilerimizin iyi imkanlarda eğitim alması adına İlimizde Müftü Abdurrauf Efendi Hafızlık Kur’an Kursunun inşasına başladık. Allah’a hamdolsun Kur’an kursumuzun yapımında Sivaslı hayırseverlerimiz bizi yalnız bırakmadı ve kursumuzun kaba inşaatı tamamlanmak üzere, bu vesileyle kursumuza destek sağlayıp bağışta bulunan tüm hayırseverlerimize ve iş insanlarımıza teşekkür ediyoruz.” dedi.

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Sivas'ta “islam’ın Ilk Emri “oku”
Sivas'ta “islam’ın Ilk Emri “oku”