Sivas’ta Müftü Akkuş, çocuklara Peygamber Sevgisini Anlattı

Sivas'ta Müftü Akkuş, çocuklara Peygamber Sevgisini Anlattı

müftü akkuş, çocuklara peygamber sevgisini anlattı

31 Ekim 2020 - 00:10

Mevlid-i Neb-i Haftası münasebetiyle Merkez Beyazıt Cami'nde Camide Ol'mak programı düzenlendi.

Yatsı namazı öncesi Beyazıt Cami'nde çocuklarla bir araya gelen İl Müftüsü Yusuf Akkuş, burada çocuklarla bir süre sohbet etti. Bu yıl ki Mevlid-i Neb-i Haftası temasının "Peygamberimiz ve Çocuk" olduğunu hatırlatan Müftü Akkuş, Peygamberimizin çocuklara verdiği değerden bahsetti.Ehl-i Beyt sevgisine de vurgu yapan Müftü Akkuş, "Ehl-i Beyt Hz.Peygamber’in yakınları olduğu için ona hizmetleri ve onun terbiyesi altında bulunmuş olmaları sebebiyle sevilmeli, sayılmalı ve faziletleri kabul edilmelidir." dedi.

Çocuklarla tek tek ilgilenen Akkuş, son olarak;  "Günümüz insanına İslam mesajını iletmede Hz. Peygamber en güzel örnek ve rehberdir." ifadelerine yer verdi.

Program sonunda çocuklara çeşitli ikram ve hediyelerde bulunuldu.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret