Sivas’ta Müftü Akkuş Gençlerle Bir Araya Geldi

Sivas'ta Müftü Akkuş Gençlerle Bir Araya Geldi

müftü akkuş gençlerle bir araya geldi

31 Mart 2019 - 00:07

İl Müftüsü Yusuf Akkuş, Gençlik çalışmaları kapsamında, Abdurrahim Reyhan Cami’nde Yatsı  namazında gerçekleştirilen programda gençlerle buluştu.

Namaz öncesi sohbet eden Müftü Akkuş, milletlerin geleceğinin nesillerine bağlı olduğunu söyleyerek " Zarüriyyat-ı diniye(dine ait olup bilinmesi ve inanılması gereken esaslar) dediğimiz canın, aklın, dinin, neslin ve malın korunmasıdır. Bunlardan en önemlisi neslin yani ailenin, gençliğin korunması ve geleceğin teminat altına alınmasıdır. Gençlerimizin cami ve cemaatle buluşmasını bu yüzden önemsiyoruz. Bilinçli bir genç dışarıda, okulda, telefonda, sanal âlemde, yüzünü döndüğü birçok yerde yanlışların ve dünya lezzetlerinin kendisini cezp etmeye çalıştığı bir dönemde bir savaşçı gibi dimdik durur ve olumsuzluklara “hayır” demesini bilir. Ahiret yolcusu olduğunu unutmaz.” dedi.

Program Cami Cemaati ve  gençlere yapılan ikram ile sona erdi.

Manisalı Hacı Adayları Tanışma Toplantısında Buluştu
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı