Sivas’ta Müftü Akkuş Hayır Olsun Ziyaretlerinde Bulundu

Sivas'ta Müftü Akkuş Hayır Olsun Ziyaretlerinde Bulundu

müftü akkuş hayır olsun ziyaretlerinde bulundu

10 Eylül 2020 - 00:10

İl Müftüsü Yusuf Akkuş yeni göreve atanan Adli Yargı Komisyon Başkanı Fatih Kutluboğa ve  TÜRASAŞ Bölge Müdürü Atanur Karadağ’a hayır olsun ziyaretlerinde bulundu.

Müftü Akkuş ilk olarak Adli Yargı Komisyon Başkanı Kutluboğa’ya makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Ayrıca yeni adli yılın ülkemizin ve Sivas için hayır olması temennisinde de bulundu. Kutluboğa da ziyaretten memnuniyetini dile getirerek Akkuş ‘a  teşekkürlerini iletti.

Daha sonra, Türkiye Raylı Sistem Araçları Sanayii Anonim Şirketi (TÜRASAŞ) Sivas Bölge Müdürlüğüne atanan Atanur Karadağ’ı makamında ziyaret eden İl Müftüsü Yusuf Akkuş,  Bölge Müdürü Atanur’a yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak, TÜRASAŞ’ın Sivas için ekonomik bir değer olacağını söyledi.

Ziyaretlerde Müftü Yardımcısı Ünal Tan’da hazır bulundu.

Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...