Sivas’ta Müftü Akkuş, öğrencilerin Yeni Eğitim öğretim...

Sivas'ta Müftü Akkuş, öğrencilerin Yeni Eğitim öğretim Dönemini Tebrik Etti.

müftü akkuş, öğrencilerin yeni eğitim öğretim dönemini tebrik etti.

01 Ekim 2020 - 00:10

Diyanet İşleri Başkanlığına bağlı Kur’an kurslarında 2020-2021 eğitim-öğretim dönemi koronavirüs tedbirleri eşliğinde başladı.

Bilim Kurulu tavsiyesi doğrultusunda Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okullarda yüz yüze eğitimlerin kademeli olarak başlamasıyla birlikte Diyanet İşleri Başkanlığına bağlı Kur’an kurslarında da 2020-2021 eğitim-öğretim dönemi başladı. Kur’an kurslarında yüz yüze eğitimler, koronavirüs salgınına karşı maske, mesafe ve temizlik kurallarına azami ölçüde riayet edilerek gerçekleştiriliyor.   Bu kapsamda Kur’an kurslarıyla birlikte 4-6 yaş grubu Kur’an kursları da kapılarını minik misafirlerine açtı.

Kur’an Kurslarında yeni eğitim öğretim döneminin başlamasıyla İl Müftüsü Yusuf Akkuş’ta Sivas’ta 4-6 yaş Kur’an Kurslarını ziyaret ederek öğrencilerin yeni eğitim öğretim yılını tebrik etti ve alınan tedbirleri yerinde inceledi.

Müftü Akkuş, burada yaptığı açıklamada “Vaka sayısındaki düşüşe bağlı olarak geçilen ‘yeni normal’ dönemle birlikte Kur’an kurslarında yüz yüze eğitimler kademeli olarak başlatılmış, kurslarda salgına karşı alınan önlemler en üst safhada uygulanmaya başlamıştır. Kurslarımızda öğrenci sayılarımız azaltılarak öğrencilerimizin maske, mesafe ve temizliğine aşırı derecede dikkat edilerek hocalarımız ders vermektedir. Ayrıca 4-6 yaş kurslarımız her hafta Çarşamba günleri tatil edilerek genel bir dezenfekte yapılmaktadır.” dedi

Ziyaretlerde Müftü Yardımcıları Harun Özkan ve Azime Betül Demirel Yiğit’te hazır bulundu.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda