Sivas’ta Müftü öksüz Veda Etti

Sivas'ta Müftü öksüz Veda Etti

müftü öksüz veda etti

19 Şubat 2020 - 00:11

Zara İlçe Müftüsü olarak görev yapan Muhammet Lütfi Öksüz’e emekliye ayrılması dolayısıyla veda programı düzenlendi.

Zara Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen veda programına Kaymakam Mehmet Sayın, İl Müftüsü Yusuf Akkuş, Belediye Başkanı Fatih Çelik ile ilçe protokolü ve din görevlileri katıldı.

Programda konuşan İl Müftüsü Akkuş; “Hocamız kısa süre içerisinde ilçe halkında çok güzel izlenimler bıraktığına şahit oldum. Hoş görü ve tevazusu Zaralılar tarafından takdirle karşılandı. Kendisine emeklilik hayatı süresince sağlık ve mutluluklar diliyor, Diyanet İşleri Başkanlığı camiası adına 35 yıllık hizmeti dolayısıyla kendisine teşekkür ediyoruz.” dedi.

Program sonunda İl Müftü Akkuş, Müftü Öksüze teşekkür plaketi takdim etti.

Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...