Sivas’ta Müftü Yardımcılarına Veda Programı Düzenledi

Sivas'ta Müftü Yardımcılarına Veda Programı Düzenledi

müftü yardımcılarına veda programı düzenledi

10 Haziran 2021 - 00:10

Sivas il müftü yardımcıları Dr. Hüseyin Karayaka ve Harun Özkan'a veda programı düzenlendi.

2014 yılında Sivas İl Müftü Yardımcılığı görevine atanan Dr. Hüseyin Karayaka, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi'ne, 2018 yılında Sivas İl Müftü Yardımcısı olarak atanan Harun Özkan ise Nevşehir Avanos İlçe Müftüsü olarak atandı. Atamaları nedeniyle müftü yardımcıları Karayaka ve Özkan'a Kadıburhaneddin Kur'an Kursu ve Eğitim Merkezi'nde veda programı düzenlendi.

Programda Karayaka ve Özkan'a yapmış oldukları hizmetlerinden dolayı teşekkür eden İl Müftüsü Yusuf Akkuş, yeni atandıkları görevlerinde kendilerine başarılar dileyerek günün anısına hediye ve Sivas Valiliği tarafından hazırlanan başarı belgesini takdim etti.

Programa müftü yardımcıları, şube müdürleri ve müftülük personeli katıldı.

Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Agri'da Umreciler Dualarla Uğurlandı