Sivas’ta Müsiad Yönetiminden Müftü Akkuş’a Ziyaret

Sivas'ta Müsiad Yönetiminden Müftü Akkuş'a Ziyaret

müsiad yönetiminden müftü akkuş'a ziyaret

22 Ekim 2021 - 00:10

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Sivas Şube Başkanı Salim Eminoğlu ve yönetim kurulu üyeleri İl Müftüsü Yusuf Akkuş’u makamında ziyaret etti.

Ziyarette Müftü Akkuş’un Mevlid-i Nebi haftasını tebrik eden Başkan Salim Eminoğlu, hafta sonu düzenlenecek olan Hafızlık İcazet Merasiminin hayırlara vesile olmasını dileyerek, hafızların yetişmesinde büyük emekleri olan Kur’an kursu öğreticilerine teşekkür etti.

Başkan Eminoğlu, konuşmaların ardından MÜSİAD Sivas yönetimi adına hafızlık icazet törenine katılacak öğrencilere verilmek üzere hediye takdiminde bulundu.

Müftü Akkuş, desteklerinden dolayı Başkan Eminoğlu’na ve yönetimine teşekkür ederek iş insanlarına hayırlı ve bereketli çalışmalar diledi.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Manisalı Hacı Adayları Tanışma Toplantısında Buluştu