Sivas’ta öğrenciler Mihrapta

Sivas'ta öğrenciler Mihrapta

öğrenciler mihrapta

12 Kasım 2022 - 00:10

Sivas İl Müftülüğü Gençlik koordinatörlüğü tarafından öğrencilere yönelik "Peygamber Sevgisi ve Cami" konulu program düzenlendi.

Sivas İl Müftülüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle öğrencilerin manevi ve ahlaki yönden gelişmelirini sağlamak amacıyla birçok etkinlik düzenleniyor. Bu kapsamda Merkez İnönü İlkokulu 4. sınıf öğrencilerine yönelik Veysel Karani Camisinde "Peygamber Sevgisi ve Cami" konulu program düzenlendi.

Programda öğrenciler Kur’an’ı Kerim tilavetinin yanı sıra hadis okumaları, şiir ve ilahi dinletisi gerçekleştirdi.

Programa İl Müftü Yardımcısı Muttalip Karataş, Okul Müdürü Mahmut Boyraz, Gençlik Koordinatörleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Program sonunda cami görevlileri tarafından öğrencilere ikramda bulunuldu.

Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...