Sivas’ta Okul Müdürleri, Il Müftülüğü’nün Iftar...

Sivas'ta Okul Müdürleri, Il Müftülüğü'nün Iftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

okul müdürleri, il müftülüğü'nün iftar yemeğinde bir araya geldi

20 Mayıs 2019 - 09:57

İl Müftülüğü tarafından İmam Hatip Lisesi ve  Ortaokul Müdürlerine Kadı Burhaneddin Kur'an Kursu ve Eğitim Merkezinde iftar yemeği verildi.

İftar programına Vali Salih Ayhan'ın yanı sıra İl Müftüsü Yusuf Akkuş, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Din Öğretimi Şube Müdürü Fehmi Tutkun ve okul müdürleri ile müftü yardımcıları katıldı.

İftar programında konuşan Vali Ayhan, iki kurum arasında yapılan işbirliği protokolünden memnuniyet duyduğunu belirterek, öğrencilerin güvenilir kişi ve kurumlar tarafından eğitim verilmesinin önemli olduğunu ifade ederek   tüm eğitimcilere teşekkür etti.

Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapılan protokolle değerler eğitimi kapsamında ortaokullarda  Kur’an Kursu açıldığını ifade eden İl Müftüsü Akkuş ise,  proje kapsamında Kur’an kursu öğreticilerine ve din görevlilerine kapılarını açıp her türlü desteklerini gösteren okul müdürlerine teşekkür ederek, öğrencilere doğru ve sahih bilgi verme gayreti içinde olduklarını söyledi.

Program proje hakkında yapılan istişareyle sona erdi.

Niğde'de 2024 Yılı Hac Hazırlık Kursları Başlıyor.
Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri