Sivas’ta " Gelecek Için Güçlü Ve Donanımlı Bir Gençlik...

Sivas'ta " Gelecek Için Güçlü Ve Donanımlı Bir Gençlik Hedefleniyor "

" gelecek için güçlü ve donanımlı bir gençlik hedefleniyor "

17 Aralık 2019 - 00:11

Sivas İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Sivas Şubesi tarafından Cumhuriyet Üniversitesi Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) yurdunda kalan bayan ve erkek öğrencilere yönelik program düzenlendi.

Kadı Burhaneddin Kur'an Kursu ve Eğitim Merkezinde yapılan programda konuşan İl Müftüsü Yusuf Akkuş; “Bizler, yarınlarınız daha güzel olsun diye dertleniyoruz. Sizler bu memleketin gençliğisiniz ve farklısınız. Her zaman bazılarının gözü sizin üzerinde olacak sizin maneviyatınızı, kültürünüzü bozmak için uğraşacaklar, uğraşıyorlar da. Bunun için sizlerin inancı güçlü, donanımlı bir genç olmak için çalışmalı, gayretli olmak zorundasınız. Müslüman toplumlar üzerindeki zulmü, eziyetleri, baskıları görmektesiniz. Ümitsiz olmayın ‘Nice az topluluk nice çok topluluğa galip geldiğini' Rabbimiz Kur’an’da bize bildirmiştir. Ve şunu asla unutmayın ki devletimiz her daim sizlerin yanında olacaktır. Bizler sizlere hizmet için buralarda varız. Sizlere de sadece başarmak düşüyor.” dedi.

İki gün süren programın ilk gününde bayan öğrencilere ikinci gününde ise erkek öğrencilere yemek ikram edilerek, gençlik alanında yapılan çalışmalar hakkında bilgi ve verildi. Program sonunda öğrencilerden gelen dilek ve temenniler yer verildi.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret