Sivas’ta "kitap Oku-yorum" Projesi Hayata Geçirildi

Sivas'ta "kitap Oku-yorum" Projesi Hayata Geçirildi

"kitap oku-yorum" projesi hayata geçirildi

03 Temmuz 2021 - 00:10

Tüm din görevlilerin katılacağı "Kitap Oku-Yorum" projesi, Sivas İl Müftülüğü tarafından hayata geçirildi. Diyanet İşleri Başkanlığınca 81 İlde yapılması planlanan ve İl Müftülüklerince uygulanan proje kapsamında, din görevlilerinin okuma, okuduğunu anlama ve yorumlama kabiliyetlerini geliştirmek ve din hizmetlerinin verimliliğinin artırılması amacıyla "Kitap Oku-Yorum" projesi, Sivas İl Müftülüğü tarafından da hayata geçirildi.

Sivas İl Müftülüğü bünyesinde görev yapan din görevlileri, bölgesel gruplar halinde belirli aralıklarla bir araya gelerek, Diyanet Yayınları ile önceden belirlenen Hadis, Fıkıh, Tefsir ve Kur’an’ın Temel konularını kapsayan kitapları okuyarak birlikte müzakere ve tahlil yapıyor.

Grup başkanlığını Din Hizmetleri ve Eğitim Hizmetleri Şube Müdürleri, Vaizler ve Din Hizmeti Uzmanlarının yaptığı "Kitap Oku-Yorum" projesi, yıl sonuna kadar sürmesi planlanıyor.

Burdur'da çocuklar Nasrettin Hoca Ile Camide Buluştu
Muğla Il Müftüsü Yaşar çapçı Fethiye'de Bir Dizi Temaslarda Bulundu.
Muğla Il Müftüsü Yaşar çapçı Fethiye'de Bir Dizi...