Sivas’ta Ramazan Ayında Her Mekânda Gençlik Faaliyetleri

Sivas'ta Ramazan Ayında Her Mekânda Gençlik Faaliyetleri

ramazan ayında her mekânda gençlik faaliyetleri

08 Haziran 2019 - 00:12

Sivas İl Müftülüğü Bayan Gençlik Koordinatörlüğünce ramazan ayı boyuca çeşitli faaliyetler gerçekleştirildi. Bu faaliyetlerden biri, Bayan Gençlik Koordinatörlüğünün başlattığı  “Ailemde Genç İftarları ” projesi kapsamında Kredi Yurtlar Kurumunu (KYK) yurtlarında kalan kız öğrenciler,  Vali Salih Ayhan'ın eşi  Zeynep Akkiraz Ayhan hanımefendinin  ev sahipliği yaptığı,  İl Müftüsü Yusuf Akkuş’un eşi  Emine Akkuş’un    daveti  üzerine gençler Valilik Konutunda   iftar sofrasında  bir araya geldi.

Farklı Camilerde teravih namazları  ve sohbet programları ile   ramazan ayını dolu-dolu geçiren KYK öğrencileri başka bir etkinlikte ise   Hz. Ömer  Caminde Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi öğrencilerine yönelik düzenlenen Kadir Gecesi programına    katıldılar. Kur’an Kursu öğreticilerinin seslendirdiği ilahilerle başlayan program , önce Vaiz Fatma Karaduman’ın  “Gençlik ve Kadir Gecesinin önemi “  hakkındaki  yaptığı sohbetinin ardından  Vaiz Gönül Taşcı’nın duasıyla program sona erdi.

Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri