Sivas’ta Ramazanda Eğitim Iftarı

Sivas'ta Ramazanda Eğitim Iftarı

ramazanda eğitim iftarı

01 Haziran 2019 - 00:12

İl Müftülüğü iftar sofrasının sonuncusu okullarında Kur’an Kursu açılan okul müdürlerine, din görevlilerine ve Sivas’ı ziyarete gelen Ulaş ilçesi gençlerine düzenlendi.

İftar programına il müftü yardımcılarının yanı sıra, il milli eğitim müdürlüğü din öğretimi şube müdürü Fehmi Tutkun ve okul müdürleri ile proje kapsamında derslerde görev alan din görevlileri katıldı.

Mili Eğitim Müdürlüğü ile yapılan protokol gereğince okullarda değerler eğitimi kapsamında Kur’an Kerim dersi açılan ortaokulların müdürleri ve derslere giren  din görevlileri iftar sofrasında bir araya geldi. Müftü yardımcısı Hüseyin Karayaka burada yaptığı konuşmada okul müdürlerine ve din görevlilerine teşekkür ederek, “Hayat rehberimiz Yüce kitabımız Kur’an-ı n öğrenilmesi noktasında öğrencilerimizden emeğini esirgemeyen değerli müdürlülerimize ve görevlilerimize teşekkür ediyoruz.” dedi.

Yapılan protokolle   38 ortaokulda, 179 sınıfta 4 bin 88 öğrenciye Kur’an Kerim dersi  verildiğini ifade eden Fehmi Tutkun’da; “Projenin hayata geçmesine öncülük eden Milli Eğitim Müdürümüz Ebubekir Sıddık Savaşcı’ ya ve İl Müftümüz Yusuf Akkuş’a sizler adına teşekkür ediyorum” dedi.

Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda