Sivas’ta Sendika Il Başkanlarından Müftü Akkuş ‘a Ziyaret

Sivas'ta Sendika Il Başkanlarından Müftü Akkuş ‘a Ziyaret

sendika il başkanlarından müftü akkuş ‘a ziyaret

05 Mayıs 2020 - 00:10

İlimizde faaliyetlerine devam eden  Sendika İl Başkanları İl Müftüsü Yusuf Akkuş’u makamında ziyaret etti.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın Ramazan ayının ilk Cuma günü verdiği hutbede eşcinsellik ve evlilik dışı ilişkiyle ilgili söylemiş olduğu sözlerden sonra bazı kesimler Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’a karşı tepkide bulundular. Bu olayla ilgili  Türkiye Kamu-Sen Sivas İl Başkanı İlker Çelikuş , Türk Kamu Çalışanları  Vakfı (TÜRKAV) Şube Başkanı İbrahim Ballı, Türk Diyanet Vakıf-Sen Şube Başkanı Davut Acıpınar İl Müftüsü Yusuf Akkuşu ziyaret ederek Diyanet İşleri Başkanlığına her daim destek olacaklarını belirtti.

İl Müftüsü Yusuf Akkuş ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek sendika başkanlarına teşekkür etti.

Niğde'de 2024 Yılı Hac Hazırlık Kursları Başlıyor.
Çorum'da Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Yarışmaları Için Başvurular Başladı
Çorum'da Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Yarışmaları Için...