Sivas’ta Tashih-i Huruf Kursunu Başarıyla Tamamlayan Din...

Sivas'ta Tashih-i Huruf Kursunu Başarıyla Tamamlayan Din Görevlileri Belgelerini Aldı

tashih-i huruf kursunu başarıyla tamamlayan din görevlileri belgelerini aldı

08 Ocak 2022 - 01:27

Sivas İl Müftülüğü tarafından din görevlilerine yönelik açılan Talim ve Tashih-i Huruf Kursunu başarıyla tamamlayan kursiyerlere katılım belgeleri verildi.

Diyanet İşleri Başkanlığınca, Cami ve Kur'an Kursu hizmetlerini yürüten İmam Hatip, Müezzin Kayyım ve Kur'an Kursu Öğreticilerinin talim, tecvit, tashih-i hurûf ve mehâric-i hurûfla ilgili bilgi ve becerilerini geliştirmek, Kur'an-ı Kerim'i usulüne uygun bir şekilde okumalarını sağlamak amacıyla 6 ve 3 er aylık dilimler halinde Talim ve Tashih-i Huruf Kursları düzenleniyor.

Bu kapsamda Sivas İl Müftülüğü tarafından 2021 yılı 1.dönem Talim ve Tashih-i Hurûf Kursuna katılarak başarı ile kursu tamamlayan 16 din görevlilerine yapılan programla İl Müftüsü Remzi Pehlivan Kurs Katılım Belgelerini takdim etti..

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret