Sivas’ta Yarışma Sonunda Dereceye Giren öğrenciler...

Sivas'ta Yarışma Sonunda Dereceye Giren öğrenciler ödüllendirildi

yarışma sonunda dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi

04 Eylül 2021 - 00:10

Kur'an Kursları Arası Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma ve Hafızlık Yarışması’nda dereceye giren öğrencilere İl Müftüsü Yusuf Akkuş, yapılan programda hediye takdimi yaptı.

Diyanet İşleri Başkanlığınca Kur’an kurslarında eğitim gören öğrencilerin Kur'an-ı Kerim'i güzel okumalarını teşvik etmek amacıyla bir takım yarışmalar düzenleniyor. Bu kapsamda Sivas İl Müftülüğü tarafından Kur'an Kursları Arası Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma ve Hafızlık Yarışması düzenlendi. Müftü Akkuş, yarışmalarda dereceye giren öğrencilere yapılan programda hediye takdimi yaptı.

Hafızlık yarışması kategorisinde erkek hafızlar arasından Atahan Şimşek, kız öğrenciler arasından dereceye giren Rana Nida Doğan birinci oldu. Kur’an-ı Kerim Yüzüne Güzel Okuma Yarışmasında ise erkek öğrenciler arasından Hasan Yeniyapan, kız öğrenciler arasından İrem Su Doğan birinci olarak bölge yarışmalarında katılmaya hak kazandı.

Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda