Tdv Amasya şubesi Ve Il Müftülüğümüz Ramazan’da 650 Aileye...

Tdv Amasya şubesi Ve Il Müftülüğümüz Ramazan’da 650 Aileye Yardım Ulaştırdı

tdv amasya şubesi ve il müftülüğümüz ramazan’da 650 aileye yardım ulaştırdı

19 Mayıs 2021 - 20:45

İl Müftülüğümüz ve Türkiye Diyanet Vakfı Amasya Şubesi, “Kardeşlerini Unutma, Beklenen Sensin” projesi kapsamında hayırseverlerin fitre,zekat ve bağışları ile hazırlanan gıda kolilerini İl Müftümüz  Durmuş AYVAZ,İl Müftü Yardımcılarımız,Şube Müdürleri,Din Görevlileri ve TDV gönüllüleri aracılığıyla 650  ihtiyaç sahibi aileye kapı kapı gezerek ulaştırdı.

İl Müftümüz, “İnsanlığın sevgi ve merhameti yeniden kuşanmaya ihtiyaç duyduğu bu dönemde, Amasya İl Müftülüğü ve TDV Amasya Şubesi olarak dil, din, ırk, mezhep ayrımı gözetmeksizin ihtiyaç sahibi kardeşlerimizin zor günlerinde yanlarında olmaya, gönül köprüleri kurmaya, temel ihtiyaçlarını gidermeye, mahzun çocukların yüzlerini güldürmeye çalıştık. Paylaşmaya ve şükretmeye en çok değer verdiğimiz Ramazan ayında kısacası “kimsesizlerin kimsesi”olmaya gayret ettik.” dedi.
Ramazan ayında 650 aileye yardım yapıldığını kaydeden İl Müftümüz Durmuş AYVAZ, “Vatandaşlara Ramazan ayı boyunca zekat, fitre, fidye, sadakanın yanında 1300 gıda paketi, 300 adet alışveriş kartı  ve 240 adet bayramlık kıyafeti gibi bağışları ulaştırdık. Bizlere zekat, fitre, sadaka gibi yardımlarda bulunan bütün hayırseverlerimize ve bu yardımların ulaştırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim. Rabbim hepsinden razı olsun,  hayırlarını kabul etsin.” ifadelerini kullandı


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Burdur'da çocuklar Nasrettin Hoca Ile Camide Buluştu
Burdur'da çocuklar Nasrettin Hoca Ile Camide Buluştu
Muğla Il Müftüsü Yaşar çapçı Fethiye'de Bir Dizi Temaslarda Bulundu.
Muğla Il Müftüsü Yaşar çapçı Fethiye'de Bir Dizi...