Tdv Eskişehir şubesi Kadın Kolları’ndan Sağlık...

Tdv Eskişehir şubesi Kadın Kolları’ndan Sağlık çalışanlarına Teşekkür Ziyareti

tdv eskişehir şubesi kadın kolları’ndan sağlık çalışanlarına teşekkür ziyareti

04 Şubat 2021 - 13:20

Tüm dünyada olduğu gibi ilimizi de etkileyen COVID-19 salgın hastalıkla mücadelede her türlü fedakârlığı gösteren filyasyon ekibi unutulmadı.

İl Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı Eskişehir Şube Başkanı Bekir GEREK, İl Müftü Yardımcısı Fatma ADSOY, Tepebaşı Müftüsü Gafur YILDIRIM, TDV Kadın Kolları Eskişehir Sorumlusu Avukat Başak ATICI ve Vakıf Gönüllüleri, Eskişehir’de görev yapan Sağlık Çalışanları Filyasyon Ekiplerine teşekkür ziyaretinde bulundular.

TDV Eskişehir Şubesi Kadın Kolları ve Gönüllüleri tarafından evde kendi elleriyle titizlikle yaptıkları ve paketledikleri ikramların verildiği ziyaretlerde İl Müftüsü Bekir GEREK; “ Gece gündüz demeden çalışan sağlık görevlilerine şükranlarımızı sunuyoruz. Kendilerine ne kadar teşekkür etsek azdır. Zorlu pandemi sürecinin gerçek kahramanları sağlık çalışanlarımızdır.”dedi.

Sağlık çalışanları adına da İl Sağlık Müdürü, Prof. Dr. Uğur BİLGE, İl Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Aslı Melek ZEYTİN, Odunpazarı İlçe Sağlık Müdürü Filiz KOÇ ve Tepebaşı İlçe Sağlık Müdürü Tevfik DUMAN ve görevliler katıldı. Ziyaretten duydukları memnuniyetlerini ifade eden sağlık görevlileri “Bu dönemde millet olarak tek yürek olduğumuzu, özellikle vefa destek gruplarında yapılan çalışmalarla, halkı bilgilendirmeye yönelik vaaz ve sohbetleriyle Müftülüklerimiz ve Din Görevlilerimizin emeği büyüktür. Biz de sizlere teşekkür ediyoruz.” dedi.

Başta Sağlık İl Müdürümüz ve Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanımız olmak üzere tüm sağlık çalışanları bu ziyaretin kendileri için büyük bir moral ve motivasyon olduğunu belirterek İl Müftümüz Bekir GEREK ve beraberindeki heyete teşekkür ettiler. Ziyaret, karşılıklı güzel dilek ve temennilerin konuşulması ile son buldu.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne Veda Ziyareti
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne...
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...