Tdv Kars şubesi Gençlik Kolları çocukları ısıtmaya Devam...

Tdv Kars şubesi Gençlik Kolları çocukları ısıtmaya Devam Ediyor

tdv kars şubesi gençlik kolları çocukları ısıtmaya devam ediyor

30 Ekim 2022 - 16:55

Kars İl Müftülüğü koordinesinde Türkiye Diyanet Vakfı Kars Şubesi Gençlik Kolları, ihtiyaç sahibi çocuklara destek olmak amacıyla "Bu Kış Çocuklara Bayram Olsun" sloganıyla başlattığı “Kış Bayramı” projesi kapsamında hayırsever vatandaşlarımızın destekleriyle hazırlanan kışlık montların dağıtımını gerçekleştirmeye devam etti.

Gerçekleştirilen faaliyetlerle çocukların soğuk kış günlerini daha rahat geçirebilmeleri için yıl boyunca TDV Kadın Kolları, TDV Gençlik Kolları ve TDV Gönüllüleriyle birlikte çalışmaların devam edeceğini belirten TDV Kars Şube Başkanı ve İl Müftüsü Hamza Bayram, hayırsever vatandaşların destekleriyle ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere hazırlanan yardımların bundan sonraki süreçte de devam edeceğini belirterek; "Bizlere güvenen ve bizleri destekleyen tüm hayırseverlerimize, TDV Yönetim Kurulumuza, TDV Kadın ve Gençlik Kollarına, çalışmalarımızda bizleri yalnız bırakmayan fedakâr Din Görevlilerimize teşekkür ederim" dedi.

Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Agri'da Umreciler Dualarla Uğurlandı