Tdv Kastamonu Kadın Kollarından Kastamonu Huzurevi Yaşlı Bakım...

Tdv Kastamonu Kadın Kollarından Kastamonu Huzurevi Yaşlı Bakım Ve Rehabilitasyon Merkezine Ziyaret

tdv kastamonu kadın kollarından kastamonu huzurevi yaşlı bakım ve rehabilitasyon merkezine ziyaret

21 Ekim 2022 - 17:00

TDV Kastamonu Kadın Kolları, İl Müftümüzün eşi Münevver BİLGİÇ Hanımefendinin katılımı ile İl Müftü Yardımcımız Özlem ÖZTÜRK'ün refakatinde Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ne ziyaret gerçekleştirdi.
Sayın Valimiz Avni ÇAKIR'ın eşi Bahar ÇAKIR Hanımefendinin de katıldığı program Kuzeykent Ulu Camii Müezzin Kayyımı Kadir DEMİRCİ'nin Kuran tilaveti ile başladı.
Taşiko Camii İmam Hatibi Muhammed Feyzi İBRAHİMOĞLU' nun seslendirdiği ilahiler ile devam eden program, Huzurevi Camii İmam Hatibi Abdulkadir KARAGÖZ'ün duasıyla son buldu.
Misafirperverliklerinden ötürü ulu çınarlarımıza ve huzurevi personeline teşekkür ederiz.

Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Agri'da Umreciler Dualarla Uğurlandı