Tdv Kayseri şubesi Kadın Kolları’na Teşekkür Belgesi

Tdv Kayseri şubesi Kadın Kolları’na Teşekkür Belgesi

tdv kayseri şubesi kadın kolları’na teşekkür belgesi

10 Ocak 2023 - 17:10

TDV Kayseri Şube Başkanı ve İl Müftüsü Yusuf Akkuş bakanlığında TDV Kadın Kolları Üye ve Gönüllüleri’nin katıldığı istişare toplantısı gerçekleştirildi.

TDV Kadın Kolları İl Binası’nda gerçekleştirilen toplantıda TDV Kadın Kolları tarafından gerçekleştirilen faaliyetler değerlendirilirken, yapılması planlanan projeler hakkında istişare yapıldı.

Toplantıda geçmiş dönemde yapılan çalışma ve faaliyetler hakkında kısa bir bilgilendirmenin akabinde yeni dönemde yapılacak çalışmalar hakkında istişarede bulunuldu. TDV Kayseri Şubesi Kadın Kolları çalışmalarının ivme kazanması için özellikle merkez ilçelerdeki gönüllülere ulaşmak, gönüllü sayısını artırmak ve yapılan faaliyetleri daha çok insana ulaştırmak için çeşitli kararlar alındı.

Toplantı gündemine dair açıklamalarda bulunan İl Müftüsü Akkuş, “Kayseri İl Müftülüğü ve TDV Kayseri Şubesi olarak sahada aktif bir şekilde çalışıyoruz. Hayırseverlerimizin emanetlerini ihtiyaç sahibi her bir vatandaşımıza ulaştırmak için yorulmadan gayret gösteriyoruz. Yetim, kimsesiz ve ihtiyaç sahibi çocuklara, muhtaç ailelere, üniversite öğrencilerine ve gençlerimize yönelik gerçekleştirilen yardım ve sosyal faaliyetlerle yüzleri güldürmeye ve insanımızın gönlüne girmeye çalışıyoruz. TDV Kayseri Şubesi Kadın Kolları olarak da devam eden projelerimiz var. Ben hayır sahiplerimize ve sahada aktif olarak görev alan tüm gönüllülerimize teşekkür ediyorum. Kendilerinden Allah razı olsun.” dedi.

İstişare toplantısı sonrası TDV Kayseri Şubesi Kadın Kolları’nın başarılı ve özverili çalışmalarından dolayı TDV Mütevelli Heyeti II. Başkanı İhsan Açık tarafından TDV Kayseri Şubesi Kadın Kolları Sorumlusu Semanur Arslan’a gönderilen teşekkür belgesi TDV Kayseri Şube Başkanı ve İl Müftüsü Akkuş tarafından takdim edildi.

Böylesi güzel bir belgenin kendilerine verilmesinin çok anlamlı olduğunu belirten TDV Kayseri Şubesi Kadın Kolları Sorumlusu Semanur Arslan ise, “TDV Mütevelli Heyeti II. Başkanı İhsan Açık’a ve bizlere her zaman desteklerini esirgemeyen TDV Kayseri Şube Başkanı ve İl Müftüsü Akkuş’a teşekkür ediyorum. Ayrıca bu bir ekip işidir. TDV Kayseri Şubesi Kadın Kolları Gönüllülerine özverili ve gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonrada çalışmalarımız artarak devam edecektir.” dedi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Manisalı Hacı Adayları Tanışma Toplantısında Buluştu
Manisalı Hacı Adayları Tanışma Toplantısında Buluştu
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı