Tdv Mersin şubesi Kadın Kolları Istişare Toplantısı Yapıldı

Tdv Mersin şubesi Kadın Kolları Istişare Toplantısı Yapıldı

tdv mersin şubesi kadın kolları istişare toplantısı yapıldı

07 Temmuz 2021 - 18:20

Türkiye Diyanet Vakfı Mersin Şubesi Kadın Kolları istişare toplantısı 06.07.2021 Salı günü İl Müftülüğü Gençlik, Eğitim, Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleştirildi.

İl Müftüsü Dr. Şaban Kondi başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya il müftü yardımcısı Hasan Küçük, ADRB ve gençlik koordinatörlükleri de katıldı.

Müftü Dr. Kondi toplantıda, kurban organizasyonunun gerekliliği ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması hakkında bilgi vererek “Dünya üzerinde bu necip milletten bahsedince hep iyilik akla geliyor. Bu da bize güç verip iyiliği daha çok yaymaya fırsat ve imkan veriyor. Bütün işlerimize olduğu gibi kurban organizasyonunda da şeffaf ve hesap verebilirlik bizim için önemli. Bağışçılar ile yurt içi ve yurt dışında ki samimi insanların iyi niyetleri ve mazlumların dualarını alıyoruz” dedi.

Toplantıda yürütülmekte olan yetim faaliyetleri ve öğrenci bursları da istişare edilerek, karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne Veda Ziyareti
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne...
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...