Tdv Mütevelli Heyeti Ikinci Başkanı ihsan Açık Kütahya’da

Tdv Mütevelli Heyeti Ikinci Başkanı ihsan Açık Kütahya'da

tdv mütevelli heyeti ikinci başkanı ihsan açık kütahya'da

17 Kasım 2022 - 18:00

Bir günlük çalışma ziyareti için ilimize teşrif eden TDV Mütevelli Heyet ikinci başkanı İhsan Açık İlimizde bir dizi ziyaret ve çalışma heyetleri ile toplantı yaptı.

Ziyaretler kapsamında Hava Tugayı Zafer Camii, Kütahya Müftülük Külliyesi, Gençlik Merkezi, KİTAP Kafe, Musab bin Umeyr Camii ve İl müftülüğünü ziyaret etti.

Külliye içinde kurulacak İyilik Marketinde ayrılan mekanda incelemelerde bulunan İhsan Açık, öğleden sonra TDV Kadınlar Komisyonu ve TDV Genç Gönüllüleri ve  TDV Kuz ve erkek yurdu Yöneticileri ile çalışma toplantısı yaptı.

İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş, İl Müftü Yardımcıları Tuğba Anatoprak ve Tahsin Ekimin de eşlik ettiği toplantılarda ilimiz vakıf hizmetleri için gelecek perspektifi belirlendi.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret