Tdv Tokat Yurdu Müdürü Il Müftüsü Abdullah Pamuklu’yu...

Tdv Tokat Yurdu Müdürü Il Müftüsü Abdullah Pamuklu’yu Makamında Ziyaret Etti

tdv tokat yurdu müdürü il müftüsü abdullah pamuklu’yu makamında ziyaret etti

25 Ağustos 2021 - 00:30

Türkiye Diyanet Vakfı Tokat Bedriye Üstün Kız Öğrenci Yurdu müdürü Aynur ALTUN, İl Müftüsü Abdullah PAMUKLU’yu ziyaret ederek yurtla ilgili bilgiler verdi.
Yaklaşan yeni eğitim öğretim yılı dolayısıyla eksiklikleri tespit etmek ve gidermek amacıyla yapılan ziyaret İl Müftülüğünde gerçekleşti.
Ziyarette İl Müftüsü PAMUKLU, “Türkiye Diyanet Vakfı olarak, ihtiyaç olan her alanda hizmet vermekteyiz. Gençlere huzurlu ve temiz bir ortamda öğrenimlerini sürdürme imkanı sağlamak; bilgi, inanç ve manevi dünyalarına rehberlik etmek ve barınma hizmetini sunmak önceliğimizdir. Eğitime yapılan yatırımların geleceğe yatırım olduğu bilinciyle eğitim alanındaki çalışmalarımıza öncelik veriyor; bu doğrultuda ümmetin derdiyle dertlenen, alanında uzman, kalpleri insan, vatan, ümmet ve din sevgisiyle dolu nesiller yetiştirmeyi hedefliyoruz. Verdiğimiz hizmetin kalitesini artırmak amacıyla da eğitim öğretim dönemi başlamadan eksiklerimizi tamamlayıp hazır bir şekilde gençlerimizi karşılayacağız” dedi.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret