Tekirdağ’da Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Açılış...

Tekirdağ'da Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Açılış Konferansı Yapıldı

camiler ve din görevlileri haftası açılış konferansı yapıldı

04 Ekim 2021 - 00:30

2021 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle İl Müftülüğü tarafından “Açılış Konferansı” yapıldı.

Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda yapılan konferansa Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Burhan İşliyen, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, NKÜ Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin, İl Müftüsü İsmail İpek, İl Emniyet Müdürü, Garnizon Komutanı, İl Müftü Yardımcıları, İlçe Müftüleri, din görevlileri ve Kur’an Kursu Öğreticileri iştirak etti.

Hacı Saffet Konmaz Camii İmam-Hatibi Erdoğan Demirel’in Aşr-ı Şerif tilavetiyle başlayan ve sunuculuğunu Şube Müdürü Raşit Bayraktar’ın yaptığı konferansta İl Müftüsü İsmail İpek, açılış konuşması yaparak katılımcıları selamladı. Daha sonra mikrofona davet edilen Vali Aziz Yıldırım, tüm din görevlilerinin haftasını tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Açılış ve selamlama konuşmalarının ardından mikrofona davet edilen Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Burhan İşliyen, “Cami, Din Görevlileri ve Vefa” konulu konferansını sundu. 

Konferans sonunda gayretli çalışmalarıyla temayüz etmiş din görevlilerine, Camiler ve Din Görevlileri Haftası yarışmalarında dereceye giren personele, bölgesindeki dinî ve hayrî hizmetlere eşsiz katkılar sunan vatandaşlara protokol üyelerince hediyeleri, ödülleri ve plaketleri takdim edildi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Manisalı Hacı Adayları Tanışma Toplantısında Buluştu
Manisalı Hacı Adayları Tanışma Toplantısında Buluştu