Tekirdağ’da Hayırseverler, Nijerya’da Su Kuyusu Açılması...

Tekirdağ’da Hayırseverler, Nijerya’da Su Kuyusu Açılması Için Tdv Tekirdağ şubesi'ne Bağışta Bulundu.

tekirdağ’da hayırseverler, nijerya’da su kuyusu açılması için tdv tekirdağ şubesi'ne bağışta bulundu.

08 Aralık 2022 - 00:30

Tekirdağ’da yaşayan ve daha önce Anne ve Babaları adına Tanzanya’da su kuyusu açtıran, Mükerrem ve Fahrettin Türkoğlu çifti, İl Müftülüğüne gelerek Türkiye Diyanet Vakfı ve İl Müftülüğü’nün hizmetlerinden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Ardından kendi adlarına da Nijerya’da bir su kuyusu açtırmaya karar verdiklerini ifade ederek bağışta bulundular.

İl Müftüsü Mustafa Soykök, makamında ağırladığı hayırseverlere yapmış oldukları bağışlardan dolayı teşekkür ederek Tanzanya’da açtırdıkları su kuyusunu gösteren, ‘Bir Damla Hayat’ tablosunu takdim etti.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret