Tekirdağ’da Kadir Gecesi’nde Eller Dua Için Semaya Kalktı

Tekirdağ'da Kadir Gecesi'nde Eller Dua Için Semaya Kalktı

kadir gecesi'nde eller dua için semaya kalktı

29 Nisan 2022 - 00:30

Tekirdağ Saffet Konmaz Camii’nde düzenlenen, Diyanet TV ve Trt 1 tarafından canlı yayınlan ‘Kadir Gecesi Özel Programı’na Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Selim Argun, Din Hizmetleri Genel Müdürü Bünyamin Albayrak, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, İl Müftüsü İsmail İpek, Kurum Amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Süleymanpaşa İlçemizde muhtelif yerlerde düzenlenen İftar programlarının ardından başlayan Kandil Özel Programına Tekirdağlı vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Programda, Türkiye’nin muhtelif bölgelerinden gelen Din görevlileri Kur’an-ı Kerim tilavetleri, salavatlar ve mevlid-i şerif okudular, ülkemiz ve İslam âlemi için dualar edildi.

Programda konuşan Başkan Yardımcısı Argun, tüm İslam âleminin Kadir Gecesini tebrik ederek, “ramazan ayının, kadir gecesinin faziletine ve zekâtın önemine değindi.

Başkan yardımcısı Argun, Kadir Gecesinin ramazan bayramının habercisi olduğunu ifade ederek, “Rabbimiz bu zamanları en güzel şekilde değerlendirmeyi, Ramazan’a kavuşup bayramı yaşamayı, nice mübarek zamanları ve Kadir Gecesini idrak etmeyi, hepimize sağlık ve selamet içerisinde nasip eylesin.” niyazında bulundu.

Program Din Hizmetleri Genel Müdürü Bünyamin Albayrak’ ın yaptığı dua ile son buldu.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda