Tekirdağ’da Kur’an Kursu öğreticileri Buluşması Yapıldı.

Tekirdağ'da Kur’an Kursu öğreticileri Buluşması Yapıldı.

kur’an kursu öğreticileri buluşması yapıldı.

17 Mart 2020 - 00:32

8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Tekirdağ İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından “Kur’an Kursu Öğreticileri Buluşması” gerçekleştirildi.

Süleymanpaşa İlçe Müftülüğü Kur’an Kursu Öğreticileri ile gerçekleştirilen programda İl Müftüsü İsmail İpek, yapmış olduğu konuşmada “Kadının Aile ve Toplum Nezdindeki Önemi”ne değindi.

İl Müftü Yardımcısı Melek Cingöz, “Örnek Kadın Şahsiyetler Bağlamında Kadın Kimdir” konusuna dair katılımcıları bilgilendirdi.

Buluşma programının son aşamasında ise “Huzurlu ve Mutlu Bir Aile İçin Yapılması Gerekenler” konusunda görüş ve öneriler dile getirildi.

Program sonunda İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından katılımcılara kitap hediye edildi

Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı.
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara...
Karabük'te Gençlik Hizmetleri Eğitim Seminerleri Düzenlendi