Tekirdağ’da Kur’an Ziyafeti Programı Yapıldı.

Tekirdağ'da Kur’an Ziyafeti Programı Yapıldı.

kur’an ziyafeti programı yapıldı.

29 Mayıs 2019 - 00:33

2019 Yılı Ramazan ayı münasebetiyle “Kur’an Ziyafeti Programı” yapıldı.

Tekirdağ İl Müftülüğü koordinasyonunda gerçekleştirilen program, öğle namazını müteakiben Süleymanpaşa İlçe Müftülüğü Orta Cami’de yapıldı.

Ünlü kârîler Ferhat Kars, Necmeddin Ötün ve Endonezyalı Takdir Feriza Hasan tarafından sunulan “Kur’an Ziyafeti Programı”na İl Müftüsü İsmail İpek’in yanı sıra Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve vatandaşlar katıldı.

Programda açılış konuşması yapan İl Müftüsü İsmail İpek, misafirleri ve cemaati selamlamasının ardından Ramazan ayı ile Kur’an-ı Kerim arasındaki bağı anlattı. İl Müftüsü İpek, kârîler tarafından tilavet olunan Aşr-ı Şerîflerin önce mealini ve ardından da günümüz sosyal hayat ile bağlantısını aktardı.

Kur’an Ziyafeti Programı sonunda, Süleymanpaşa İlçe Müftü Vekili Ayhan Okur tarafından dua yapıldı.

Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri