Tekirdağ’da Müftü Ipek Kyk’ Da öğrencilerle Buluştu

Tekirdağ'da Müftü Ipek Kyk' Da öğrencilerle Buluştu

müftü ipek kyk' da öğrencilerle buluştu

22 Nisan 2022 - 00:30

Tekirdağ İl Müftüsü İsmail İPEK Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Müdürlüğüne bağlı olarak faaliyet gösteren Günebakan Kız Öğrenci Yurdunda kalan öğrencilerle iftar ve sohbet Programında Buluştu.

Günebakan Yurdunda gerçekleştirilen sohbet programına Tekirdağ Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Üzgün, İl Müftülüğü KYK manevi danışmanları ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Tekirdağ İl Müftülüğünce KYK Öğrenci Yurtları başta olmak üzere, gençlik merkezleri ve gençlik okuma salonlarında, üç aylık dönemler halinde yürütülen "Birlikte Okuyoruz "isimli kitap okuma etkinliklerinin ocak-mart dönemi birincilerine ödülleri KYK Günebakan Kız Öğrenci Yurdunda gerçekleştirilen iftar programında, İl Müftüsü İsmail ipek tarafından takdim edildi. Teravih namazından sonra program sona erdi.

Afyonkarahisar'da Gençlik Koordinatörlüğü Ve Manevi Rehberler Istişare Toplantısı
Afyonkarahisar'da Gençlik Koordinatörlüğü Ve Manevi Rehberler...
Kayseri'de Vali Sayın Gökmen çiçek’ten şehit Ailesine Ziyaret