Tekirdağ’da On Kıta Bir Vatan Ilelebet Istiklal Temalı Resim Ve...

Tekirdağ'da On Kıta Bir Vatan Ilelebet Istiklal Temalı Resim Ve Kompozisyon Yarışması ödülleri Verildi.

on kıta bir vatan ilelebet istiklal temalı resim ve kompozisyon yarışması ödülleri verildi.

03 Nisan 2021 - 00:30

İl Müftülüğümüz tarafından ortaokul ve lise öğrencilerine ve hafızlık kurslarında eğitim gören öğrencilere yönelik düzenlenen “On Kıta Bir Vatan İlelebet İstiklal Temalı Resim ve Kompozisyon Yarışması”nda dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Kompozisyon” kategorisinde Muratlı ilçesinden Nur Feyza Pekpak birinci, Hayrabolu ilçesinden Dilara Çelik ikinci, Çorlu ilçesinden Amine Karaca üçüncü;

Resim” kategorisinde Hayrabolu ilçesinden Elif Emiroğlu birinci, Çorlu ilçesinden Elif Şahin ikinci, Malkara ilçesinden Zeynep Asya Özer üçüncü;

Hafızlık Kurslarında yapılan yarışma neticesinde “Kompozisyon” kategorisinde Çorlu’dan Rahime Alkın birinci, “Şiir” kategorisinde ise Çorlu’dan Betül Arslan birinci olmuştur.

Dereceye giren öğrencilere ödülleri İl Müftüsü İsmail İpek ve İl Müftü Yardımcısı Melek Cingöz tarafından kendi İlçe Müftülüklerinde takdim edildi.

Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Sivas'ta “islam’ın Ilk Emri “oku”