Tekirdağ’da Ortaokullar Arası Resim Ve Kompozisyon Yarışması...

Tekirdağ'da Ortaokullar Arası Resim Ve Kompozisyon Yarışması Yapıldı.

ortaokullar arası resim ve kompozisyon yarışması yapıldı.

14 Haziran 2019 - 00:32

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yürütülen dini ve kültürel çalışmalar çerçevesinde gençleri Ramazan ayının manevi atmosferi ile daha fazla buluşturabilmek ve ortaokul öğrencileri arasında 2019 Yılı Ramazan Ayı teması olarak belirlenen infak konusuna yönelik farkındalık oluşturmak amacıyla planlanmış olan “Ortaokullar Arası Resim ve Kompozisyon Yarışması” Tekirdağ İl Müftülüğü tarafından 12 Haziran 2019 Çarşamba günü saat 14:00’da İlimiz Müftülüğünde gerçekleştirildi.

Tekirdağ İlçelerinden toplamda 14 (ondört) öğrencimiz, Resim ve Kompozisyon İl Birinciliği Yarışması’na katılmaya hak kazanmış olup İl Müftüsü İsmail İpek başkanlığında Valilik onayı ile toplam 7 (yedi) üyeden oluşan Yarışma Komisyonu,  yarışmacıların eserlerini değerlendirdi.

Resim kategorisinde Çerkezköy’den Marwa SHABAN ALİ birinci, Süleymanpaşa’dan Zeynep Nida ÇAĞLAK ikinci ve Muratlı’dan Melisa Duygu BAYKUL ise üçüncü oldu.

Kompozisyon kategorisinde ise Malkara’dan Hiranur HARBUTOĞLU birinci, Ergene’den Aleyna ÖNDARÖ ikinci ve Kapaklı’dan Kübra BELSİZOĞLU ise üçüncü oldu.

Dereceye giren öğrencilerin ödüllendirilmesiyle ilgili olarak bazı öğrencilerin, komisyonun toplandığı gün ödüllerini bizzat almaya gelemeyecek olmaları sebebiyle İlimiz Müftülüğü tarafından ileri bir tarihte hususi bir “Ödül Töreni” tertip edilmesi kararlaştırıldı.

Niğde'de 2024 Yılı Hac Hazırlık Kursları Başlıyor.
Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri