Tekirdağ’da şerafettin çebi Cami’nin Açılışı Yapıldı

Tekirdağ'da şerafettin çebi Cami’nin Açılışı Yapıldı

şerafettin çebi cami’nin açılışı yapıldı

17 Nisan 2022 - 00:30

Tekirdağ Süleymanpaşa ilçemizde hayırsever Şerafettin Çebi tarafından yaptırılan 350 metrekare alan üzerine kurulu Şerafettin Çebi Cami’nin açılışı yapıldı.

Açılışa Vali Aziz Yıldırım’ın yanı sıra İl Müftüsü İsmail İpek,  Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Kaymakamı Harun Kaya,  İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık, İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. Osman Kılıç, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Hayırsever Şerafettin Çebi ve vatandaşlar katıldı.

Cami açılışında konuşan Vali Yıldırım; “2 haftada 2 cami açtık. Çok kıymetli Meclis Başkanımız ve çok kıymetli ailesi güzel bir cami yaptırdılar ve  geçen hafta açtılar. Orada da çok büyük bir ihtiyaç vardı. İnşallah bir kısmını karşılar. Bu bölgede de ihtiyaç vardı camiye. Sağolsun Süleymanpaşa Belediye Başkanımız burayı buldular Büyükşehir Belediye Başkanımız da destek verdi. Buraya güzel bir cami yaptık.

Burayı yapan Şerafettin Çebi’den, değerli ailesinden, kıymetli evlatlarından Allah razı olsun.” dedi.

İl Müftüsü İsmail İpek’in yaptığı sohbet ve kıldırdığı Cuma namazı akabinde Vali Yıldırım’ın konuşmasının ardından dua edilerek caminin açılışı gerçekleştirildi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne Veda Ziyareti
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne...
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...