Tekirdağ’da üniversite öğrencileri Sabah Namazında Buluştu.

Tekirdağ'da üniversite öğrencileri Sabah Namazında Buluştu.

üniversite öğrencileri sabah namazında buluştu.

09 Ekim 2021 - 00:30

Tekirdağ İl Müftülüğü tarafından üniversite öğrencilerine yönelik Sabah Namazı Buluşmaları ve Kahvaltı Programı tertip edildi.

2021 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle İl Müftü Yardımcısı Melek Karakaş tarafından tertip edilen sabah namazı buluşmalarına KYK Günebakan Kız Öğrenci Yurdu Müdürü Ayla Kömür’ün yanı sıra Murakıp Gamze Sevinç, Manevi Danışmanlar Refika Karadeniz ve Zehra Akman ile Namık Kemal Üniversitesi’nde okuyan kız öğrenciler katıldı.

Süleymanpaşa İlçe Müftülüğü’ne bağlı Orta Cami’de cemaatle kılınan sabah namazının ardından öğrencilere kahvaltı ikramı yapıldı.

Kahvaltı sonunda öğrenciler adına İl Müftü Yardımcısı Melek Karakaş’a Camiler ve Din Görevlileri Haftasını tebrik amacıyla çiçek takdim edildi.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret