Tekirdağ’da Yazıyorum/çiziyorum Etkinliği ödül Töreni...

Tekirdağ'da Yazıyorum/çiziyorum Etkinliği ödül Töreni Düzenlendi.

yazıyorum/çiziyorum etkinliği ödül töreni düzenlendi.

22 Ocak 2021 - 00:30

Sosyal hizmet kurumlarında ikamet eden çocuklarımızın şiir, öykü ve masal yazma ile resim ve karikatür çizme becerilerini; duygu, düşünce ve gözlem yeteneklerini manevi değerlerimizle içselleştirmeleri ve bu değerlerle güçlenmiş bireyle olarak yetişmelerine katkı sağlamak amacıyla Tekirdağ İl Müftülüğü tarafından düzenlenmiş olan Yazıyorum/Çiziyorum Etkinliği Ödül Töreni düzenlendi.

İl Müftülüğü Toplantı Salonunda gerçekleştirilen ödül törenine İl Müftü Yardımcıları Melek Cingöz ve Yusuf Bektaş, Tekirdağ Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ülkü Uslu ve Kuruluş Müdürü Bekir Bozkurt,  İl Müftülüğü Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü Raşit Bayraktar ve öğrenciler katıldı.

Dereceye giren ve etkinliğe katılan tüm öğrenciler İl Müftülüğü tarafından çeşitli ödüllerle ödüllendirildi.

Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda