Tekirdağ Süleymanpaşa Ve çorlu Ilçelerinde Diyanet Aile Dergisi...

Tekirdağ Süleymanpaşa Ve çorlu Ilçelerinde Diyanet Aile Dergisi Söyleşileri Gerçekleştirildi

tekirdağ süleymanpaşa ve çorlu ilçelerinde diyanet aile dergisi söyleşileri gerçekleştirildi

28 Mayıs 2023 - 00:30

Aile Haftası münasebetiyle düzenlenen etkinlikler kapsamında Tekirdağ İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından Süleymanpaşa ve Çorlu İlçelerinde Diyanet Aile Dergisi Söyleşileri programı düzenlendi. Süleymanpaşa’da ki oturumu Tekirdağ İl Müftülüğü Konferans Salonunda düzenlenen “Ailece Bi’Kahve” başlıklı Diyanet Aile Dergisi Söyleşisi programının konuğu Diyanet Aile Dergisi Editörü Meryem DALĞIÇ Hanımefendiydi.

26 Mayıs Cuma Günü saat 12.00’da “Bayanlara Özel” olarak düzenlenen programa, Tekirdağ Valisi Sayın Aziz YILDIRIM Beyefendi’nin eşleri Sayın Güllühan YILDIRIM, İl Müftü Vekili Melek KARAKAŞ,  Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Koordinatörleri, Türkiye Diyanet Vakfı Tekirdağ Şubesi Kadın Kolları, Kur’an Kursu öğrencileri ve Hanımefendiler katıldı.

Diyanet Aile Dergisi’nin tanıtımını yapan DALĞIÇ; Diyanet Aile Dergisi’nin başlangıçta Diyanet Dergisi’nin eki olarak yayınlandığını daha sonra müstakil bir dergi olarak yayınlanmaya başladığını beyan ederek dergi içeriğinden ve derginin bugüne geliş sürecinden bahsetti. Ailece gönül rahatlığıyla okunabilecek, ailenin her bir ferdine hitap eden bir dergi olduğundan bahsetti.  

Söyleşisinde ifrat – tefritten uzak durmanın önemine de değinen DALĞIÇ;  aşırılıkların zararları üzerinde durdu. Günümüzde yaşanan temel sıkıntılardan birisinin de ebeveyn haklarının göz ardı edilmesi olduğunu söyledi. Aileyle ilgili düzenlenen etkinliklere anneler kadar babalarında iştirak etmesinin gerekliliğini anlattı.

Program hediye takdiminin ardından sona erdi.  

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne Veda Ziyareti
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne...