Tokat’ta Kış Bayramı Kermesi Açıldı

Tokat'ta Kış Bayramı Kermesi Açıldı

tokat'ta kış bayramı kermesi açıldı

07 Kasım 2022 - 00:30

TOKAT'TA KIŞ BAYRAMI KERMESİ AÇILDI

Tokat İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Kadın ve Gençlik Kolları Tokat Şubesi, elde ettiği geliri dini-hayri hizmetlerde ve Kur’an Kurslarında kullanılmak üzere "Kışa Güneş Olalım, Kalpleri Isıtalım" sloganıyla Kış Bayramı Hayır Kermesi düzenliyor.

Kermes kapsamında, çantalar, el işi örgüler, kışlık ürünler, pasta, börek, gözleme gibi iyilik atölyelerinde TDV Gönüllüleri tarafından hazırlanan bir çok ürünün satışı yapılacak

4-8 Kasım tarihleri arasında Yeraltı Çarşısı üzerinde gerçekleştirilecek kermesin açılışı 4 Kasım Cuma günü İl Müftüsü Abdullah Pamuklu ve eşi Göksel Pamuklu Hanımefendi, İl Müftü Yardımcısı Halime Bayram, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Havva Sabuncuoğlu, Memur-sen Kadın Kolları Başkanı Şule Ünsal, STK temsilcileri, kurum personeli, TDV Gönüllüleri, kursiyerler ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşti.

İl Müftüsü Abdullah Pamuklu, kermeste satışa çıkarılan ürünleri iyilik atölyelerinde hazırlayan TDV Gönüllülerine teşekkür etti. Tüm halkımızı atölye çalışmalarında hayırda yarışmaya ve kermesi ziyaret etmeye davet etti.

Yapılan duanın akabinde kurdele kesimi ile kermesin açılışı yapıldı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Burdur'da çocuklar Nasrettin Hoca Ile Camide Buluştu
Burdur'da çocuklar Nasrettin Hoca Ile Camide Buluştu
Muğla Il Müftüsü Yaşar çapçı Fethiye'de Bir Dizi Temaslarda Bulundu.
Muğla Il Müftüsü Yaşar çapçı Fethiye'de Bir Dizi...