Tokat’da Aile Okulu Devam Ediyor

Tokat'da Aile Okulu Devam Ediyor

aile okulu devam ediyor

07 Mart 2020 - 00:32

Tokat Valiliğimizin himayesinde yürütülen Diyanet Tokat projesi kapsamında yapılan Aile Okulu programlarının beşincisi 05.03.2020 tarihinde saat:10:00’da 26 Haziran Kültür Sarayında gerçekleştirildi. Programın konukları Dr. Gülcan BAŞARA ve Diyetisyen Burcu Çavdar oldu. Program Karşıyaka Merkez Camii Müezzin-Kayyımı Muttalip PAK'ın Kur'an tilaveti ile başladı. Ardından İl Müftü Yardımcısı Halime BAYRAM “Helal-Haram Bilinci ve Sağlıklı Nesiller” konulu konuşmalarını yaptılar. Sonrasında, “Sağlıklı Kadınlar, Sağlıklı Nesiller” projesi kapsamında İl Sağlık Müdürlüğünden gelen Dr.Gülcan BAŞARA  Proje hakkında bilgiler verdikten sonra Diyetisyen Burcu ÇAVDAR “Sağlıklı Beslenme ve Obezite” konularını işlediler. Çiçek ve hediye takdimi ile program sona erdi.

Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda