Tokat’da Cami Imam Hatibi Camisini Gül Bahçesine çevirdi.

Tokat'da Cami Imam Hatibi Camisini Gül Bahçesine çevirdi.

cami imam hatibi camisini gül bahçesine çevirdi.

29 Haziran 2021 - 00:30

Tokat'ın Reşadiye ilçesinde İmam Hatip olarak görev yapan Duran ARSLAN,
görev yaptığı caminin bahçesini rengarenk çiçeklerle donattı.

Tokat'ın Reşadiye ilçesine bağlı Çakmak Köyü Camii İmam Hatibi Duran ARSLAN alışılmışın dışına çıktı.
Sadece namaz kıldırmakla yetinmeyip, boş vakitlerini caminin bahçesine ayırdı. 5 yıldır görev yaptığı caminin bahçesi adeta çiçek bahçesine döndü. Bu durum en çok cami cemaatinin takdirini topladı.

Konuya dair duygularını açıklayan İmam Hatip Duran Arslan "Camimiz şehirlerarası bağlantı yolu kenarında olduğu için cemaatin uğrak noktası. Vakit namazları dışında gelen cemaatimizin memnun olmaları için camimizin bakıma ihtiyacı vardı. Özellikle bahçesinde dinlenen misafirlerimizin temiz ve nezih bir ortamda zaman geçirebilmeleri için camimizin bahçesini çeşitli sayıda çiçekle donatarak ilgi görülen bir yer haline getirdik. Buraya gelen cemaatimiz camimizi ve bahçesini beğendikleri için çokça fotoğraf çekip sosyal medyada paylaşıyorlar.Ayrıca dilek ve teşekkürlerini bir notla bırakıyorlar. Bu memnuniyetlerinden dolayı bir sonraki yolculuklarında yine burada mola veriyorlar.Vatandaşımızın ilgisi bizi son derece mutlu ediyor”dedi.

Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Agri'da Umreciler Dualarla Uğurlandı