Tokat’da Diyanet Işleri Başkan Yardımcısı Dr. Burhan...

Tokat'da Diyanet Işleri Başkan Yardımcısı Dr. Burhan Işliyen’den “kur’an Ve Sünnete Göre Aile Olmak” Konulu Konferans

diyanet işleri başkan yardımcısı dr. burhan işliyen’den “kur’an ve sünnete göre aile olmak” konulu konferans

25 Şubat 2020 - 00:32

Diyanet Tokat Aile Okulu Projesi kapsamında Tokat İl Müftülüğü ve İlçe Müftülükleri tarafından düzenlenen ve Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Sayın Dr. Burhan İşliyen tarafından verilen ”Kur’an ve Sünnete Göre Aile Olmak” konulu konferanslar serisi Tokat Merkez ve ilçelerinde gerçekleştirildi.

20 Şubat Perşembe itibariyle Erbaa ve Niksar ilçelerinde halkımız ve İHL öğrencileriyle bir araya gelen DİB Başkan yardımcısı İşliyen, ailede sevgiyi tesis etmeniz gerektiğini, sevginin tesisi için ne yapılması gerekiyorsa hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan yerine getirilmesi gerektiğini söyledi. Evliliklerde cennet yolculuğu yapılabilecek eş seçiminin esas alınarak hareket edilmesi gerektiğini ifade eden İşliyen, Tokat programının ikinci gününe Vali Dr. Ozan Balcı’yı ziyaret ederek başladı. Ziyarette DİB Yayınlarından “Hadislerle İslam” adlı eseri  Vali Dr Ozan Balcı’ya  hediye etti.

26 Haziran Kültür Sarayı’nda gerçekleştirilen konferansta, “ailede huzur ve saadetin oluşması için sevgi, merhamet ve güzel ahlak’ın vazgeçilmez unsurlar olduğunu Kur’an ve sünnetten örnekler vererek açıkladı.

Cuma Namazından önce   Ali Paşa camisinde vaaz eden İşliyen, Reşadiye ilçesinde Aile Okulu konferans vererek Almus Aliyyu’l Murtaza Kur’an Kursu’nda hafız öğrencilerle bir araya geldi.

Son olarak Tokat Merkezde görev yapan Din Görevlileri ve Kur’an Kursu Öğreticileriyle personel buluşması gerçekleştiren İşliyen,  Tokat’ta insanımızın İl Müftülüğü tarafından devam ettirilen Aile Okulu Projesine gösterdikleri ilgiden memnun olduklarını ifade ederek, İl Müftüsü Ömer Faruk Bilgili şahsında tüm personele teşekkür ederek Tokat’tan ayrıldı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Sivas'ta Müftülük "hafız Kal" Hafızlık Yarışması Düzenledi.
Sivas'ta Müftülük "hafız Kal" Hafızlık Yarışması...