Tokat’da Dünyayı Iyilik Değiştirecek

Tokat'da Dünyayı Iyilik Değiştirecek

dünyayı iyilik değiştirecek

11 Mart 2020 - 00:32

Müftülüğümüz tarafından  “Dünyayı İyilik Değiştirecek” sloganıyla İyilik Haftası ziyaretleri yapıldı.

İyilik için yaşamayı, varoluş sebebi olarak görüyor, dünyayı iyiliğin değiştireceğine inanıyoruz.

Türkiye Diyanet Vakfının kuruluş yıldönümü münasebetiyle düzenlenen İyilik Haftası’nda Türkiye Diyanet Vakfı Tokat şubesi tarafından iyiye ve iyiliğe olan farkındalığı artırmak amacıyla  İl Müftümüz Ömer Faruk BİLGİLİ ve Müftülük personelimizce Sakatlar Derneği, Huzurevi, Beyazay Derneği, Down Sendromlular Derneği ve engelliler ziyaret edildi.

Ayrıca yaşadığı toplumda bireyleri iyilikle harekete geçiren ve çevresine ilham veren kişilere İl Müftümüz Ömer Faruk BİLGİLİ tarafından teşekkür belgesi verildi.

Hakkari'de Hakkari Valisi Ali çelik öğrencilere Istanbul Gezisi Için Söz Verdi.
Hakkari'de Hakkari Valisi Ali çelik öğrencilere Istanbul Gezisi...
Kayseri Il Müftülüğü Personeli Bayramlaştı