Tokat’da Erbaa şehidini Dualarla Uğurladı

Tokat'da Erbaa şehidini Dualarla Uğurladı

erbaa şehidini dualarla uğurladı

03 Haziran 2019 - 00:32

Iğdır'da teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Onbaşı İbrahim Alıcı (26) Erbaa ilçemizde 5 bin kişinin katıldığı cenaze töreninin ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.

Erbaa ilçe merkezinde yaşayan Yeter ve Bekir Alıcı çiftinin 4 çocuğundan en küçüğü olan Piyade Uzman Onbaşı İbrahim Alıcı'nın dün uçakla memleketine getirilen Türk Bayrağı'na sarılı naaşı Erbaa Devlet Hastanesi'nden alınarak helallik için baba evine getirildi.

Şehidi baba ocağının önünde annesi Yeter Alıcı, babası Bekir Alıcı ve kardeşleri karşıladı.
'VATAN, BAYRAK SAĞ OLSUN'
Helallik alınmasının ardından cenaze aracına konulan şehidin naaşı ilçe merkezindeki Büyük Cami'ye getirildi. Tabutun törenin yapılacağı alana konulmasının ardından şehidin annesi babası ve kardeşleri, tabuta sarılarak gözyaşı döktü. Anne Alıcı burada ''İki oğlum daha var göndereceğim. Kendim su çekmeye gideceğim. Götürsünler beni, 60 yaşındayım, vatan sağ olsun, bayrak sağ olsun'' dedi.
Cenaze törenine Tokat Milletvekilleri Mustafa Arslan, Yücel Bulut, Tokat Valisi Ozan Balcı, Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hasan Koçyiğit, 5’inci Piyade Eğitim Tugay Komutanı Ömer Ertuğrul Erbakan, 48’inci Piyade Eğitim Alay Komutanı Rıfat Dönel İl Jandarma Komutanı Hidayet Arıkan, İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu ilçe belediye başkanları ve yaklaşık 5 bin vatandaş katıldı.
          İl Müftümüz Ömer Faruk Bilgi'nin kıldırdığı cenaze namazının ardından şehidin naaşı tekbirler eşliğinde cenaze aracına taşındı. Yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı cenaze töreninin ardından İbrahim Alıcı ilçe şehitliğinde toprağa verildi.

Afyonkarahisar'da Gençlik Koordinatörlüğü Ve Manevi Rehberler Istişare Toplantısı
Afyonkarahisar'da Gençlik Koordinatörlüğü Ve Manevi Rehberler...
Kayseri'de Vali Sayın Gökmen çiçek’ten şehit Ailesine Ziyaret